Громадські ради в Україні: історія становлення - Береза, А.В. (Держава і право, 2011)
Визначено
роль громадських
рад у процесі
прийняття
рішень; розглянуто
світовий
досвід їх діяльності
та проаналізовано
розвиток
нормативно-правової
основи
їх
функціонування
в Україні. Определена
роль общественных
советов
в процессе
принятия
решений;
рассмотрен
мировой
опыт их деятельности
и проанализировано
развитие
нормативно-правовой
основы
их функционирования
в Украине. The role of civil council in the process of decision-making is defined; the world experience
of its activity is considered; the development of legal base of their functioning in Ukraine is
analyzed.