Політична комунікація як фактор зміцнення і розвитку демократії - Рубан, Ю.Г. (Держава і право, 2011)
Пропонується
система
базових
позицій
для аналізу політичної
комунікації
з точки
зору
зміцнення
і розвитку
демократії.
Такий
аналіз на основі
розвитку
запропонованих
критеріїв
відкриває
нові можливості
для розуміння
політичних
процесів,
що відбуваються
в Україні. Предлагается
система
базовых
позиций
для анализа
политической
коммуникации
с
точки
зрения
укрепления
и развития
демократии.
Такой
анализ
на основе
развития
предложенных
критериев
открывает
новые
возможности
для понимания
политических
процессов
в Украине. The article proposes the system of basic positions for an analysis of the political communication
from the strengthening and development of democracy point of view. Based on the
further development of the proposed criteria such an analysis opens new possibilities for the
understanding of the political processes in Ukraine.