Деякі теоретичні засади модельного вивчення політичних процесів - Польовий, М.А. (Держава і право, 2011)
Статтю
присвячено
аналізові деяких
теоретичних
проблем
побудови
моделей
політичних
процесів.
Аналізується зміст понять
модель
та моделювання. Статья
посвящена
анализу
некоторых
теоретических
проблем
построения
моделей
политических
процессов.
Анализируется
содержание
понятий
модель
и моделирование. The article is devoted to analysis of some theoretical problems of construction of political
processes models. Maintenance of concepts model and modelling is analysed.