Щодо визначення поняття «залучення інвестицій в об'єкти нерухомості» - Демиденко, В.П. (Держава і право, 2010)
Проаналізовані підходи до визначення поняття «інвестиції», розкрито поняття «інвестиції в об’єкти нерухомості». Сформульовано авторське бачення поняття «залучення інвестицій в об’єкти нерухомості». Ключові слова: нерухомість, інвестиції, залучення інвестицій. Проанализированы подходы к определению понятия «инвестиции», раскрыто понятие «инвестиции в объекты недвижимости». Сформулировано авторское определение