Правове регулювання зонування земель (територій) в сучасних умовах - Ріпенко, А.І. (Держава і право, 2010)
В статті розглянуті ключові питання правового регулювання зонування територій
населених пунктів та земель, розташованих за їх межами; визначені їх відмінності та
висловлені певні пропозиції щодо перспективних напрямків удосконалення законодавчого регулювання цих відносин
Ключові слова: зонування, планування, території, землі. В статье рассмотрены ключевые вопросы правового регулирования зонирования

территорий населенных пунктов и земель, расположенных за их границами; определены их отличия и высказаны некоторые предложения о перспективных направлениях

усовершенствования законодательного регулирования этих отношений

Ключевые слова: зонирование, планирование, территории, земли In article key questions of legal regulation of zoning of territories of settlements and the
earths located behind their borders are considered; their differences are defined and some
offers on perspective directions of improvement of legislative regulation of these relations are
stated
Key words: zoning, planning, territories, earths