Основні методи реалізації управлінської діяльності начальника територіального органу Державної кримінально-виконавчої служби України - Гречанюк, С.К. (Держава і право, 2010)
Науково обґрунтувано управлінську діяльність начальника територіального органу
Державної кримінально виконавчої служби України. Досліджено основні управлінські
методи діяльності начальника територіального органу Державної кримінально виконавчої служби України.
Ключові слова: управління, методи управління, територіальний орган Державної
кримінально виконавчої служби України. Научно обоснована управленческая деятельность начальника территориального

органа Государственной уголовно исполнительной службы Украины. Исследованы основные управленческие методы деятельности начальника территориального органа

Государственной уголовно исполнительной службы Украины.

Ключевые слова: управление, методы управления, территориальный орган Государственной уголовно исполнительной службы Украины. The article is devoted to the problem of scientific grounds administrative activity of chief
of territorial organ of Government criminally executive service of Ukraine. Author explores
the basic administrative methods of activity of chief of territorial organ of Government criminally executive service of Ukraine.
Key words: management, management methods, territorial organ of Government criminally executive service of Ukraine.