Механізм адміністративно-правового регулювання охоронної діяльності - Єщук, О.М. (Держава і право, 2010)
Визначена дефініція механізму адміністративно правового регулювання охоронної

діяльності, сформульовано основні складові елементи цього механізму.

Ключові слова: охоронна діяльність, механізм адміністративно правового регулювання. Выведена дефиниция механизма административно правового регулирования охранной деятельности, а также сформулированно основные составляющие элементы этого механизма.

Ключевые слова: охранная деятельность, административно правовое регулирование. In clause the definition of the mechanism of administratively legal regulation of security activity is deduced, and also the basic making elements resulted.
Key words: security activity, administratively legal regulation.