Об’єкт дослiдження - метал - Євлаш, К (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Колектив знаної наукової установи в галузі матеріалознавства, ливарного виробництва та металургії — Фізико-технологічного інституту металів та сплавів НАН України 26 вересня ц. р. відсвяткував 50-річний ювілей.