Проблема проведення експертизи у справах про адміністративні правопорушення - Шахман, Н.В. (Держава і право, 2010)
Виявлені законодавчі прогалини у сфері проведення експертизи у справах про

адміністративні правопорушення, запропоновані доповнення до законодавства України з метою їх усунення. Ключові слова: експертиза, адміністративно правовий статус, адміністративне

правопорушення. Выявлены законодательные пробелы в сфере проведения экспертизы по делам об

административных правонарушениях, сформулированы дополнения к законодательству Украины с целю их устранения.

Ключевые слова: экспертиза, административно правовой статус, административное правонарушение. On the mettrodological grounds of the administrative law, criminality, normative legal
courses legislative lakes are espoused in the sear of exportations in the administrative offenses and supplements to the legislation of Ukraine are formulate to eliminate them.
Key words: expertise, administrative legal status, administrative offence.