Правове регулювання відносин власності в сільському туризмі України - Кафарський, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено норми різних галузей права, які прямо чи опосередковано регулюють

відношення власності у сфері здійснення сільського туризму, визначено вплив конституційного, цивільного, господарського, земельного, аграрного, екологічного, природоресурсного законодавства на регулювання відношень власності у сільському туризмі. Обгрунтовано авторське визначення права власності у сільському туризмі.

Ключові слова: власність, сільський туризм, туристичні ресурси, суб'єкти господарської діяльності. Исследованы нормы разных отраслей права, которые прямо или косвенно регулируют отношения собственности в сфере осуществления сельского туризма, определено

влияние конституционного, гражданского, хозяйственного, земельного, аграрного, экологического, природоресурсного законодательства на регулирование отношений собственности в сельском туризме. Обосновано авторское определение права собственности в сельском туризме.

Ключевые слова: собственность, сельский туризм, туристические ресурсы, субъекты хозяйственной деятельности. In this article investigational norms of different industries of the law which straight or
mediated regulate the relations of property in the sphere of realization of rural tourism. In the
process of research an author determines influence constitutional, civil, commercial, landed,
agrarian, ecological, tourist and natural resourced legislation on adjusting of relations of
property in rural tourism. By an author also grounded own determination of the law of ownership in rural tourism.
Keywords: property; rural tourism; tourist resources; subjects of commercial activity.