До легітимації державної влади через демократичні вибори: досвід вітчизняного конституціоналізму - Ковальчук, В.Б. (Держава і право, 2010)
Аналізуються демократичні вибори як форма безпосереднього народовладдя, на основі якої відбувається процес легітимації публічної влади. Розкрито особливості виборчої системи України та запропоновано шляхи її удосконалення. Зроблено висновок про