Співвідношення адміністративних та адміністративно-господарських санкцій - Войтенко, І.С. (Держава і право, 2010)
Проаналізовано сутність поняття адміністративно господарських санкцій, розглянута можливість їх віднесення до адміністративних санкцій та визнання як заходів
адміністративної відповідальності юридичних осіб. Розкрито зміст поняття адміністративно господарських санкцій за адміністративним законодавством України, виз начено правову природу заходів адміністративної відповідальності юридичних осіб.
Ключові слова: адміністративна санкція, адміністративна відповідальність. Проанализирована сущность понятия административно хозяйственных санкций,

рассмотрена возможность их отнесения к административным санкциям и признанию

как мер административной ответственности юридических лиц. Раскрыто содержание понятия административно хозяйственных санкций по административному законодательству Украины, определена правовая природа мер административной ответственности юридических лиц.

Ключевые слова: административная санкция, административная ответственность. It is analysed essence of concept of economic approvals, considered можливість of their
attributing to administrative approvals and confession as to the measures of administrative
responsibility of subjects of menage. Maintenance of concept of administrative approvals is
in process exposed on the administrative legislation of Ukraine. On the basis of current legislation certainly legal nature of the indicated measures of administrative responsibility of
legal entities.
Key words: administrative approval, administrative responsibility.