70-річчя члена-кореспондента НАН України І.В. Стасюка (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
23 вересня виповнилося 70 років відомому фізикові-теоретикові члену-кореспонденту НАН України Ігореві Васильовичу Стасюку.