Поняття та ознаки подвійного оподаткування - Демянчук, Ю.Г. (Держава і право, 2010)
Аналізуються правова природа явища подвійного оподаткування, внутрішнє та зовнішнє подвійне оподаткування, сформульовано власне визначення поняття подвійного оподаткування. Ключові слова: подвійне оподаткування, податкова юрисдикція, податковий обов’язок. Анализируется правовая природа явления двойного налогообложения, внутреннее и