Стимулювання розвитку регіонів: зміна підходу - Іжа, М.М. (Держава і право, 2010)
Проаналізовані результати реалізації вітчизняної програми стимулювання розвитку регіонів шляхом концентрації зусиль на підтримці депресивних територій; обгрунтовано необхідність переходу до політики підтримки перспективних полюсів росту.