Теоретичні проблеми вдосконалення колективно-договірного регулювання трудових відносин при проведенні кодифікації трудового законодавства України - Стадник, М.П. (Держава і право, 2010)
Досліджується питання колективно договірних відносин при проведенні кодифікації трудового законодавства в Україні. Вносяться пропозиції щодо внесення змін
до діючого КЗпП та проекту Трудового кодексу України
Ключові слова: колективно договірне регулювання трудових відносин, кодифікація. Исследуется вопрос колективно договорного регулирования трудовых отношений

при проведении кодификации трудового законодательства в Украине. Вносяться предложения о внесении изменений в действующие КзоП та проект Трудового кодекса Украины.

Ключевые слова: колективно договорное регулирование трудових отношений, кодификация. The paper considers problems of improvement of collective and labour contract regulation of labour relations when codifying labour legislation of Ukraine. Proposals on improvement of the Labour Code of Ukraine and its adoption in the second reading are presented.
Key words: collective and labour contract regulation, labor relations, codification.