Поняття та ознаки завідомо неправосудного вироку як предмета злочину, передбаченого ст. 375 Кримінального кодексу України - Щасний, А.В. (Держава і право, 2010)
У статті розглядаються проблеми предмета злочину, передбаченого ст. 375 КК
України. Виділяються та характеризуються його ознаки, формулюється дефініція поняття «неправосудний вирок».
Ключові слова: предмет злочину, вирок, неправосудний вирок, протидія. В статье рассматриваются проблемы предмета преступления, предусмотренного ст. 375 УК Украины, выделяются и характеризируются его признаки, формулируется дефиниция понятия «неправосудный приговор».

Ключевые слова: предмет преступления, приговор, неправосудный приговор, про-

тиводействие. The article deals with the problem of the object crime under Art. 375 Criminal Code of
Ukraine, isolated and characterized its features, is formulated definition of the term illegal
sentence.
Key words: the object crime, sentence, illegal sentence, resistance.