Підстави виникнення трудових відносин в органах прокуратури - Кизименко, К.О. (Держава і право, 2010)
У даній статті автор намагається проаналізувати особливості юридичного складу як підставу виникнення трудових відносин в органах прокуратури України та запропонувати шляхи удосконалення реалізації прав громадян на службу в органах прокуратури. Обрунтовано необхідність впровадження конкурсного відбору на посади в органи прокуратури. Ключові слова: трудові правовідносини, органи прокуратури, конкурс. В данной статье автор пытается проанализировать особенности юридического