Етапи формування законодавства щодо охорони довкілля на залізничному транспорті на території України - Антонюк, У.В. (Держава і право, 2010)
Аналізуються питання формування правового регулювання забезпечення екологічної

безпеки і охорони навколишнього природного середовища на залізничному транспорті в

різні історичні періоди на території України.

Ключові слова: транспорт, залізничний транспорт, охорона довкілля, екологічна

безпека. Анализируются вопросы формирования правового регулирования обеспечения экологической безопасности и охраны окружающей среды на железнодорожном транспорте в различные исторические периоды на территории Украины.

Ключевые слова: транспорт, железнодорожный транспорт, охрана природы, экологическая безопасность. At the questions of forming of the legal adjusting of providing of ecological safety and
guard of environment are analyses this article on a railway transport in different historical
periods on territory of Ukraine.
Key words: transport, railway transport, conservancy, ecological safety