Структура адміністративно-правової охорони інтелектуальної власності в Україні - Юркова, Є.В. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу теорії адміністративно правової охорони права власності,

міжнародно-правових джерел, вітчизняного законодавства, вчень про природу і структура інтелектуальної власності, сформульована структура адміністративно правової

охорони інтелектуальної власності в України.

Ключові слова: інтелектуальна власність, адміністративно правова охорона,

адміністративна відповідальність. На основе теории административно правовой охраны права собственности, международно правовых источников, отечественного законодательства и учения о природе и структуре интеллектуальной собственности, сформулирована структура административно правовой охраны интеллектуальной собственности в Украине.

Ключевые слова: интеллектуальная собственность, административно правовая

охрана, административная ответственность. In the article the structure of the administrative legal guard of the intellectual property in
Ukraine is concluded on the theory of the administrative legal guard of the right of property,
international legal sources of international law, native legislation and the scientists thought
upon the nature and structure of the intellectual property.
Key words: intellectual property, administrative legal guard, administrative responsibiliy