Аліментні обов'язки інших членів сім'ї та родичів - Волохов, О.С. (Держава і право, 2010)
Виявлено проблеми у врегулюванні аліментних обов’язків інших членів сім’ї та родичів, вироблено рекомендації щодо їх вирішення. Проаналізовано специфіку правового
регулювання аліментних зобов’язань зазначених суб’єктів, сімейне законодавство та
міжнародний досвід.
Ключові слова: аліментні обов’язки, правове регулювання, сімейне законодавство. Выявлены проблемы в урегулировании алиментных обязанностей других членов семьи и родственников, выработаны рекомендации по их решению. Проанализирована

специфика правового регулирования алиментных обязательств указанных субъектов,

семейное законодательство и международный опыт.

Ключевые слова: алиментные обязанности, правовое регулирование, семейное законодавство This article is dedicated to identifying problems in the regulation of the alimentary obligations of other family members and relatives, and to making recommendations and proposing solutions. Studing the specificity of the legal regulation of alimentary obligations of these
entities, analysing the current family law and international experience are very important.
Key words: alimentary obligations, legal regulation, family law.