Особливості адміністративно-договірних відносин за участю органів Державної податкової служби - Біла, В.Р. (Держава і право, 2010)
Дається характеристика адміністративно договірних правовідносин, виокремлюються характерні риси даних правовідносин за участі органів Державної податкової

служби України.

Ключові слова: правовідносини, влада. Охарактеризованы административно договорные правоотношения, также выделяются характерные признаки данных правоотношений при участии в них органов Государственной налоговой службы Украины.

Ключевые слова: правоотношения, власть. Administrative contractual legal relationships are described in the article, the characteristic of these legal relationships are also selected at participating in them of organs of State
Tax Service of Ukraine.
Keywords: legal relationships, power.