Статуси податкового боргу: теоретичне та практичне значення - Яцюк, О.В., М.П. Міщук (Держава і право, 2010)
Розкрито сутність, поняття, види та статус податкового боргу. Окреслено коло

проблем регулювання діяльності та повноважень Державної податкової служби в

сфері списання податкового боргу

Ключові слова: сфера погашення податкового боргу, податковий борг, податковий

боржник, податкова вимога. Раскрыто содержание, понятие, виды и статусы налогового долга. Определен круг

проблем регулирования деятельности и полномочий Государственной налоговой службы в сфере списания налогового долга.

Ключевые слова: сфера погашения налогового долга, налоговый долг, налоговый

должник, налоговое требование. The article disclosed the nature and concept, types and status of the tax debt. Identified
the problems of legal regulation and authority of the State Tax Service in the write off tax debt.
Key words: sphere of tax debt acquittance, tax debt, tax debtor, tax requirement.