Проблема визначення сторін у договорі (контракті) поставки в зовнішньоекономічній діяльності - Беседіна, Т.І. (Держава і право, 2010)
Проаналізовані і класифіковані особи, які можуть бути стороною договору (контракта) поставки у зовнішньоекономічній діяльності, розглянуто їх статус, основні права і обов’язки. Ключові слова: договір (контракт) поставки, зовнішньоекономічна діяльність, сторона договору (контракту). Проанализированы и классифицированы лица, которые могут быть стороной