Логіко-правові основи кримінально-процесуального доказування - Пастернак, Ю.Б. (Держава і право, 2010)
Досліджується співвідношення логічних і правових основ у кримінально процесуальному доказуванні. Аналізується значення для нього основних логічних законів і правил аргументації.
Ключові слова: кримінально процесуальні доказування, закони логіки, формальна
логіка, теорія аргументації, правова аргументація. Исследуется соотношение логических и правовых основ в уголовно процессуальном

доказывании. Анализируется значение для него основных логических законов и правил

аргументации.

Ключевые слова: уголовно процессуальное доказывание, законы логики, формальная логика, теория аргументации, правовая аргументация. In this article the author studies the correlation of logical and legal bases in criminal procedural proof. On this connection the significance of the basic logical laws and argumentation rules are analyzed.
Key words: criminal procedural proof, logical laws, formal logic, argumentation theory,
legal argumentation.