Історія розвитку правового регулювання якості в колишньому СРСР - Пархоменко, М.М. (Держава і право, 2010)
Розглядається історія розвитку правового регулювання якості у колишньому СРСР

та робиться висновок про необхідність застосування певного досвіду на сучасному

етапі.

Ключові слова: якість продукції, стандартизація, технічне регулювання. Рассматривается история развития правового регулирования качества в бывшем

СССР и делается вывод о необходимости применения определенного опыта на современном этапе.

Ключевые слова: качество продукции, стандартизация, техническое регулирование. In clause the history of development of legal regulation of quality in the former USSR is
considered and the platoon about necessity of application of a certain experience on соврименном a stage is done.
Key words: quality of production, standardization, technical regulation.