Особливості врегулювання міжнародно-торговельних спорів в окремих секторах міжнародної торгівлі на прикладі СОТ - Лініченко, Д.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено питання вирішення міжнародних торговельних спорів як в рамках

міжнародних торговельних відносин взагалі, так і в окремих галузях міжнародної

торгівлі.

Ключові слова: СОТ, ГАТТ, світова торгівля, суперечка, режим найбільшого сприяння, національний режим. Исследовано вопросы разрешения международных торговых споров как в рамках

международных торговых отношений в целом, так и в отдельных отраслях международной торговки. Ключевые слова: ВТО, ГАТТ, мировая торговля, спор, режим наибольшего благоприятствования. This article is displayed international trade dispute settlement, point as in framework
international trade relations in general, and as in a separate sectors of international trade.
Key words: WTO, GATT, foreign trade, dispute, MFN, national treatment.