Правове регулювання та підстави внесення змін до закону про державний бюджет України - Ющенко, І.М. (Держава і право, 2010)
Досліджуються правові засади, порядок, особливості та проблеми внесення змін до
Закону про Державний бюджет України на відповідний бюджетний рік, як однієї із
стадій бюджетного процесу.
Ключові слова: бюджет, бюджетне законодавство, Державний бюджет, Закон
про Державний бюджет, зміни до Закону про Державний бюджет, законопроект. Исследуются правовые основы, порядок, особенности и проблемы внесения изменений в Закон о Государственном бюджете Украины на соответствующий бюджетный

год, как одной из стадий бюджетного процесса.

Ключевые слова: бюджет, бюджетное законодательство, Государственный

бюджет, Закон о Государственном бюджете, изменения в Закон о Государственном

бюджете, законопроект. In the article legal principles, order, features and problems of making alteration, are analyze to the Law of the State Ukrainian budget on the proper fiscal year, as one of the stages of
budgetary process.
Key words: budget, budgetary legislation, the State budget, the Law of the State
Ukrainian budget, changes to the Law of the State Ukrainian budget, bill.