Повноваження на використання адміністративного договору - Завальна, Ж.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується зміст повноваження суб’єктів владних повноважень на використання адміністративного договору. Розглядається питання необхідності закріплення
в адміністративному законодавстві складових повноваження правомочності на укладення, зміну та розірвання адміністративного договору.
Ключові слова: суб’єкт владних повноважень, компетенція, повноваження. Исследуется содержание полномочия субъектов властных полномочий на использование административного договора. В связи с этим рассматривается вопрос необходимости закрепления в административном законодательстве отдельных составляющих данного полномочия правомочия на заключение, изменение та расторжение административного договора.
Ключевые слова: субъект властных полномочий, компетенция, полномочие. In this article the authority content of the using of administrative agreement by the subjects with imperious powers is investigated. In connection with it the question of necessity of
fixing of some authorities of the conclusion, change and dissolution of administrative agreement in the administrative legislation is examined.
Key words: the subjects with imperious powers, the jurisdiction, the authority