Поняття доказів в адміністративному судочинстві України - Мельник, М.П. (Держава і право, 2010)
Розглянуто поняття доказів в адміністративному судочинстві України на

підставі аналізу законодавчого визначення, ознак та порівняння терміну доказів в

інших видах судочинства.

Ключові слова: поняття доказів в адміністративному судочинстві України, ознаки доказів, фактичні дані, засоби доказування, встановлений порядок одержання та

дослідження доказів. Рассмотрено понятия доказательств в административном судопроизводстве Украины на основании анализа законодательного определения, признаков и сравнения срока доказательств в других видах судопроизводства.

Ключевые слова: понятие доказательств в административном судопроизводстве

Украины, признаки доказательств, фактические данные, средства доказывания, установленный порядок получения и исследования доказательств. This article discusses the concept of evidence in the administrative court of Ukraine on
the basis of analysis of the legislative definition, characteristics and comparison of the term
evidence in other types of proceedings.
Key words: concept of evidence in the administrative court of Ukraine, signs of evidence,
means of proof, the established order of receipt and investigation of evidence.