Еволюція податкового контролю - Соловйова, Ю.О. (Держава і право, 2010)
Досліджено генезис податкового контролю на території України з часів Київської

Русі до створення незалежної держави.

Ключові слова: податковий контроль, адміністративно-правове регулювання. Исследован генезис налогового контроля на территории Украины со времен Киевской Руси до создания независимого государства.

Ключевые слова: налоговый контроль, административно-правовое регулирование. Genesis of tax control on territory of Ukraine from times of Kiev Rus to creation of the
independent state is explored in the article.
Key words: the tax control, administrative-legal regulation.