80-річчя академіка НАН України В.М. Кунцевича (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
15 березня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі теорії і практики систем керування академікові НАН України Всеволодові Михайловичу Кунцевичу.