Місце норм права у системі соціальних норм - Мохонько, А.В. (Держава і право, 2010)
У статті розглянуто поняття та ознаки правових норм та з’ясовані особливості
правових норм у системі соціальних норм.
Ключові слова: норма права, соціальна норма, ознаки норм права, система соціальних норм, право. В статье рассмотрено понятие и признаки правовых норм и определены особенности правовых норм в системе социальных норм.

Ключевые слова: норма права, социальная норма, признаки норм права, система социальных норм, право. The article reviews the concept and features of legal norms and legal rules defined features in the system of social norms.
Key words: rule of law, social norms, signs of the law, a system of social norms, law.