Правові основи системи місцевого самоврядування в працях науковців радянського періоду - Калиновська, Т.О. (Держава і право, 2010)
У статті досліджено правові основи ситеми місцевого самоврядування в працях
науковців радянського періоду, а також розкрито зміст поняття нормативно правових актів органів місцевого самоврядування.
Ключові слова: місцеве самоврядування, поняття нормативно правового акта органів місцевого самоврядування, право. В статье исследованы правовые основы системы органов местного самоуправления в трудах ученых советского периода, а также раскрываеться сущность понятия
нормативно правовых актов органов местного самоуправления, право.
Ключевые слова: местное самоуправление, определение нормативно правового акта местного самоуправления. The article is devoted legal frameworks of the system of local self government are in
labours of research workers of soviet period and analysis of the essence and grounds normative legal act of self government.
Key words: local self government, the essence normative legal act of self government,
law.