Особливості правового регулювання оренди житла з викупом - Івашова, І.П. (Держава і право, 2010)
Аналізується правове регулювання оренди житла з правом викупу, досліджуються істотні умови договору оренди житла з правом викупу, а також визначаються позитивні та негативні особливості правового регулювання даного виду договору. Анализируется правовое регулирование аренды жилья с правом выкупа, исследуются существенные условия договора аренды жилья с правом выкупа, а также определяются позитивные и негативные особенности правового регулирования данного вида договора. The article is devoted to scientific and practical analysis of regulation of rental accommodation with the right of redemption. The article investigates the essential terms of the rent contract with the right of redemption, and identifies positive and negative features of the legal regulation of this type of the contract.