Адміністративно-правові відносини у сфері запобігання та протидії корупції - Онищук, О.О. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу методологічних засад адміністративноправових відносин та
новітнього законодавства у сфері запобігання і протидії корупції розкривається поняття адміністративно-правових відносин у сфері запобігання та протидії корупції. На основе анализа методологических основ административноправовых отношений и новейшего законодательства в сфере предотвращения и противодействия коррупции розкрывается понятие административно-правовых отношений в сфере предотвращения и противодействия коррупции. The article is based on the analysis of the methodological principles of administrative legal relations and the latest legislation on preventing and combating corruption had received further development of the concept of administrative and legal relations in the field of preventing and combating corruption.