Функції політичних партій: правовий зміст поняття, ознаки, правова регламентація - Висоцький, В.М. (Держава і право, 2010)
Аналізується сучасне наукове розуміння змісту поняття «функції політичних партій», їх види, ознаки та правова природа. Анализируется современное научное понимание содержания понятия «политическая партия», их виды, признаки и правовая природа. The modern scientific understanding of the maintenance of concept "political party", their kinds, signs and the legal nature is analyzed.