Проблеми ліквідації дуалізму виконавчої влади в Україні - Ославський, М.І. (Держава і право, 2010)
Досліджуються конституційні засади функціонування виконавчої влади на предмет виявлення дублювання управлінських функцій та пропонуються заходи щодо законодавчого забезпечення стабільності робот уряду. Исследуются конституционные основы функционирования исполнительной власти на предмет обнаружения дублирования управленческих функций и предлагаются меры для законодательного обеспечения стабильной работы правительства. The author analyses the constitutional foundation of executive power activity in order to detect the duplication of administrative functions. The legislative measures for the stable work of the government are proposed.