Співвідношення понять «охорона», «захист», «гарантованість», «забезпечення» права фізичних та юридичних осіб на банківську інформацію - Колодій, І.М. (Держава і право, 2010)
Рассматриваются особенности соотношения понятий «охраны», «защиты», «гарантированности» и «обеспечения» права на банковскую информацию. С учетом
методологических подходов определено, что обеспечение права лиц на банковскую
информацию достигается с помощью совокупности гарантий, охраны и защиты. Розглядаються особливості співвідношення понять «охорона», «захист», «гарантованість» та «забезпечення» права на банківську інформацію. З врахуванням методологічних підходів визначено, що забезпечення права осіб на банківську інформацію досягається за допомогою сукупності гарантій, охорони та захисту. The special features of correlation of the notions «protection», «defence», «guarantee», ensuring» of the right of bank information are considered in this article. Taking into account methodological approaches it has been defined that ensuring of people’s right of bank information is achieved with the help of guarantees, protection and defence as a total.