Юридичні аспекти застосування сурогатного материнства - Кухар, А.О. (Держава і право, 2010)
Описуються правові аспекти використання програм сурогатного материнства в Україні. Автор аналізує перспективи подальшого розвитку законодавчої бази у відповідній сфері. Описываются правовые аспекты использования программ суррогатного материнства в Украине. Автор анализирует перспективы дальнейшего развития законодательной системы в этой сфере. This article deals with legal aspects of application in Ukraine the surrogate pregnancy programs in comparison. The author analyses the perspective of future development in legislative system in this field.