Актуальні питання вдосконалення законодавства і практики про звернення громадян до органів влади - Котляревська, Г.М. (Держава і право, 2010)
Узагальнюються проблемні питання і недоліки в організації роботи зі зверненнями громадян в Україні та деякі аспекти вдосконалення законодавства у цій сфері, а також висвітлюються окремі дискусійні питання. Обобщаются проблемные вопросы и недостатки в организации работы с обращениями граждан в Украине, а также освещаются отдельные дискуссионные вопросы This article generalizes the problematical issues and incompleteness in arrangement of work with the appeals of the Ukrainian citizens and some other aspects and adjustment of legislation in this field; the article also enlightens some particular issues which are subject to discussions.