Засоби адміністративно-правової охорони права інтелектуальної власності - Юркова, Є.В. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу законодавства у сфері охорони права інтелектуальної власності
та юридичної літератури з адміністративного права розкрито зміст засобів, які використовуються з метою адміністративноправої охорони права інтелектуальної власності в Україні. На основе анализа законодательства в сфере охраны интеллектуальной собственности и юридической литературы по административному праву раскрыто содержа
ние средств, используемых с целью административноправой охраны интеллектуальной собственности в Украине. The article based on analysis of legislation in the field of intellectual property law and legal literature on administrative law, open content means used for administrative and legal protection of intellectual property rights in Ukraine