Особливості правового регулювання оплати праці та пенсійного забезпечення у дорадянський період - Валецька, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується розвиток законодавства про оплату праці та пенсійне забезпечення на території України в дорадянський період. Исследуется развитие законодательства об оплате труда и пенсионном обеспечении на территории Украины в досоветский период. In the article the author research the development of legislation about payment of labour and of the pension maintenance on the Ukrainian territory in a presoviet period.