Предмет адміністративно-правового регулювання нотаріальної діяльності в Україні - Палієнко, У.О. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу законодавства, що регулює діяльність нотаріату, та наукової
літератури з адміністративного права розкрито зміст та виведена дефініція предмета адміністративно-правового регулювання нотаріальної діяльності. На основе анализа законодательства, регулирующего деятельность нотариата, и
научной литературы по административнопу праву раскрыто содержание и выведена
дефиниция предмета административно-правового регулирования нотариальной деятельности. The article based on analysis of the legislation governing the activities of notaries and scientific literature on administrative law, open content and subject matter derived definition of administrative and legal regulation of notary’s activities.