Структура адміністративно-правових відносин у сфері протидії корупції міліцією України - Дьомін, І.А. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу теоретичних положень адміністративного права та новітнього законодавства у сфері протидії корупцією міліцією України розкрита структура та удосконалений зміст елементів адміністративно-правових відносини у сфері протидії корупції міліцією України. На основе анализа теоретических положений административного права и новейшего законодательства в сфере противодействия коррупции милицией Украины раскрыта структура и усовершенствованно содержание элементов административно-правовых отношений в сфере противодействия коррупции милицией Украины. The article is based on the analysis of theoretical principles of administrative law and modern legislation on anti-corruption police of Ukraine, the disclosed structure and improved content elements of administrative and legal relations in the area of combating police corruption in Ukraine.