70-річчя члена-кореспондента НАН України І.Г. Скрипаля (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
11 березня виповнилося 70 років відомому мікробіологові члену-кореспонденту НАН України Іванові Гавриловичу Скрипалю.