Місцева нормотворчість у сфері видатків - Монаєнко, А.О. (Держава і право, 2010)
Досліджуються особливості місцевої нормотворчості у галузі видатків місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування. Исследуюется особенности местного нормотворчества в сфере расходов местных государственных администраций и органов местного самоуправления. The author examines in the article the features of local lawmaking in industry of charges of local state administrations and organs of local selfgovernment.