Правове регулювання трудових відносин працівників транспорту за законодавством України - Синенко, С.В. (Держава і право, 2010)
Розглядається правове регулювання трудових відносин працівників транспорту за законодавством України. Досліджуються нормативноправові акти за окремими видами транспорту. Аналізуються проблеми правового регулювання трудових відносин працівників транспорту. Рассматривается правовое регулирование трудовых отношений работников транспорта по законодательству Украины. Исследуются нормативноправовые акты по отдельным видам транспорта. Анализируются проблемы правового регулирования трудовых отношений работников транспорта. The article deals with legal regulation of labour relations between workers of transportation industry in accordance with the legislation of Ukraine. The normative and legal acts in different transportation means are being researched. The issues of legal regulation of labour relations between workers of transportation industry are being analyzed.