Право власності на землі авіаційного транспорту України та користування ними - Бондарчук, Н.В. (Держава і право, 2010)
Проаналізовані питання правового регулювання використання земель авіаційного транспорту України, розглянуті форми власності на землі авіаційного транспорту та види права користування ними як елементи правового режиму земель авіаційного транспорту України. Проанализированы вопросы правового регулирования использования земель авиационного транспорта Украины, рассмотрены формы права собственности на земли авиационного транспорта Украины и виды права пользования ими как элементы правового режима земель авиационного транспорта Украины. The paper constains the pecularities of legal regulations of the use of aviation transport lands of Ukraine. Forms of the property right to own the lands of aviation transport of Ukraine and kinds of the rigth to use them (lands) as elements of legal regime of aviation transport lands of Ukraine have been also analized in the given work.