Моделювання організаційно-правових форм вищих навчальних закладів приватної форми власності - Острівний, І.М. (Держава і право, 2011)
На основі зарубіжного досвіду обґрунтовуються найбільш прийнятні для функціонування українських приватних вищих навчальних закладів організаційно-правові форми та дається опис основних ознак відповідних юридичних конструкцій. На базе зарубежного опыта обосновываются наиболее приемлемые для функционирования украинских частных вузов организационно-правовые формы и дается описание основных признаков соответствующих юридических конструкций. Substantiation on the basis of the foreign experience the most acceptable organizationlegal forms for the functioning of the private Ukrainian higher educational establishments and to the description of the main signs of the appropriate legal constructions.